Voorlichtingsmomenten

18 en 19 januari | online informatieavonden havo, atheneum, gymnasium

Op maandag 18 januari en dinsdag 19 januari zijn de online informatieavonden havo, atheneum, gymnasium voor ouders van groep 8 leerlingen. U kunt zelf kiezen voor welke avond u zich inschrijft. U kunt zich hiervoor inschrijven via de Open dag app.

25 januari | online informatieavond tweetalig onderwijs

Op maandag 25 januari is de online informatieavond voor tweetalig onderwijs voor ouders van groep 8 leerlingen. U kunt zich hiervoor inschrijven via de Open dag app.

6 februari | Online open dag

Op zaterdag 6 februari is onze online open dag. Tijdens onze online open dag nemen we je mee door de school en maken we kennis met alle verschillende vakken en mogelijkheden. Daarnaast worden er webinars gegeven over verschillende onderwerpen. En er bestaat de mogelijkheid om live te chatten met docenten en leerlingen. Zo hopen we je alle informatie te geven die je nodig hebt om een goede keus te maken.

Tijdens deze dag kun je online proeflesjes volgen en online kennismaken met docenten en leerlingen. Als je mee wil doen, dan kun je je inschrijven via de Open dag app en dan zorgen we dat je de Cals Nieuwegein @home box ontvangt met alle benodigde materialen om mee te doen aan de lesjes van ons ontvangt.

Je kunt je voor de online open dag inschrijven via de Open dag app.