Groep 8

Zit je in groep 8 en wil je een indruk krijgen van het Cals College Nieuwegein?

Het kiezen van een middelbare school is een belangrijk moment voor elke groep 8 leerling. Je neemt afscheid van een vertrouwde omgeving en van vrienden en vriendinnen die een andere keuze maken dan jij. Toch is het ook een moment om naar uit te kijken. Het is een nieuwe stap in je leven. Je leert nieuwe dingen en krijgt uitdagingen, zoals wiskunde, biologie, vreemde talen, drama en CKV, en je maakt nieuwe vrienden. Je hebt iets te kiezen. Ga je voor tweetalig onderwijs of wil je het technasium uitproberen? Wil je een mooie klassieke opleiding aan het gymnasium of spreekt de Media Academie je juist aan? Is Chinees iets voor jou? Of de musical? Wij vinden het vooral belangrijk dat je je direct thuis voelt op onze school.

We vertellen je graag alles over het Cals College tijdens de online open dag en tijdens de overige voorlichtingsmomenten.

Wil je meer weten?

Vanwege de coronamaatregelen is met alle vo-scholen in de regio Utrecht-Zuid besloten om alle voorlichtingsactiviteiten online te laten plaatsvinden. Dat vinden wij natuurlijk erg jammer, want we hadden je graag uitgenodigd in onze prachtige school.

Omdat dit niet mogelijk is, hebben we besloten om de Open dag app te gebruiken om met jullie te communiceren en je te informeren. Ook kun je je via de Open dag app inschrijven voor onze informatieavonden en open dag.

Hoe werkt het?

  1. Download de Open dag app van de appstore of Playstore.
  2. Zoek in de app op ‘Cals College’.
  3. Kies de locatie: Nieuwegein.
  4. Ontdek onze school en schrijf je in voor activiteiten!

Voor al onze voorlichtingsactiviteiten dien je je vooraf inschrijven, zodat we je de juiste informatie kunnen sturen. Zodra de inschrijving van een activiteit opengaat, ontvang je hiervan via de app een bericht. Sta daarom toe dat je pushmeldingen kunt ontvangen.

We hopen jullie hiermee een goede indruk te geven van onze school en wensen jullie veel succes, maar ook plezier bij het maken van een keuze!