Schrijf je (klas) in voor proeflessen!


Maand van het Cals

We hebben de maand januari benoemd tot de Maand van het Cals. Tijdens deze maand vinden de proeflessen voor leerlingen, de verschillende informatieavonden voor ouders en onze open dag plaats.

Proeflessen leerlingen

In de Maand van het Cals ontvangen we groep 8 leerlingen graag bij onder andere de proeflessen. Tijdens deze lessen krijg je een goede indruk van onze school, de docenten en proef je de sfeer.

De proeflessen vinden plaats in de periode van dinsdag 11 t/m vrijdag 28 januari 2022. Op het programma staan een introductie en voorbeeldlessen van diverse vakken, zoals wiskunde, CKV, Frans, aardrijkskunde, biologie en/of muziek. Je kunt het programma in de ochtend van 9.00–10.30 uur volgen en in de middag van 14.30-16.00 uur. Begeleidende ouders krijgen een rondleiding door de school.

Groep
Wanneer de school het Cals Nieuwegein als groep wil bezoeken, dan kunnen de basisscholen zich vóór 9 november 2021 aanmelden door op deze link te klikken. Graag meerdere data aangeven in verband met de organisatie. U krijgt dan van ons zo spoedig mogelijk de definitieve planning van het bezoek aan onze school. U ontvangt deze schriftelijk.

De inschrijving om onze proeflessen als basisschool te bezoeken zijn gesloten. Wanneer u alsnog met uw klas wenst te komen, kunt u een mail sturen naar nieuwegein@cals.nl.

Individueel
Wanneer de basisschool niet als klas komt, kunnen leerlingen zich individueel aanmelden door hier te klikken.

Tweetalig
Het Cals College Nieuwegein heeft ook een tweetalige onderwijsafdeling. Speciaal voor leerlingen die hiervoor belangstelling hebben, organiseren we op dinsdag 25 januari 2022 proeflessen. Deze middag begint om 14.15 uur. Voor deze middag geldt een individuele inschrijving. Klik hier om je hiervoor in te schrijven