Groep 7 en 8

Welkom op het Cals

Zit je in groep 7 of 8? Via deze pagina geven we je een indruk van Cals Nieuwegein!

Op onze verschillende social media kanalen plaatsen we regelmatig interessante, leuke en relevante informatie over wat we als Cals College doen.

Alles over het Cals:

Open dag & @home box

Op zaterdag 29 januari was onze online open dag. Tijdens onze online open dag namen we je mee door de school en maakten we kennis met alle verschillende vakken en mogelijkheden en de sfeer op het Cals. En er was de mogelijkheid om live te chatten met docenten en leerlingen. Zo hoopten we je alle informatie te geven die je nodig had om een goede keus te maken.

Tijdens deze dag kon je ook online proeflesjes volgen. In de box zaten alle benodigde materialen om mee te doen aan de lesjes.

En hier vind je de antwoorden van de speurtocht.

Mai-Linh aan het woord:

Het Cals bevalt me heel erg goed. Docenten helpen me als ik iets niet snap en ik voel me echt thuis hier. Je krijgt meer huiswerk op de middelbare school, maar je krijgt ook meer vrijheid en dat is echt chill.

Wat voor cijfers geven onze leerlingen ons?

9.2
mentor (havo)
8.6
mentor (vwo)
8.0
sfeer
7.6
computers/digibord in de les (havo)
8.0
computers/digibord in de les (vwo)

Bron: Scholen op de kaart

Thijmen aan het woord:

Ik vind het Cals een leuke school: het gebouw ziet er mooi uit en de meeste docenten geven goed les. De school helpt goed bij het maken van een planning en geeft tips hoe je je huiswerk moet maken.

Video's

Tot ziens op onze socials!

#CalsCollege