Routebeschrijving auto

Vanuit de richting Amsterdam en ’s-Gravenhage

Via rijksweg A2 (Utrecht-Maastricht) komend vanaf het verkeersplein Oudenrijn. U neemt de afslag Nieuwegein-IJsselstein-Schoonhoven. U vervolgt de weg richting Nieuwegein. U gaat via een viaduct over rijksweg A2. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor en komt u uit op de Wijkerslootweg. Aan het eind van deze weg houdt u bij de verkeerslichten rechts aan. U bevindt zich nu op de Zuidstedeweg. Na het passeren van het viaduct over de Hollandse IJssel gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Binnenwal op. U gaat daarna de tweede straat rechts in, de Meerwal, en komt uit bij een parkeerterrein. Aan het eind van het parkeerterrein ziet u links het Cals College.
Let op: Betaald parkeren

Vanuit de richting Arnhem en Utrecht

Vanaf rijksweg A12 (Utrecht-Arnhem) neemt u de afslag Nieuwegein en volgt de provincialeweg S15 (A.C. Verhoefweg). Bij de splitsing IJsselstein/Nieuwegein-Zuid gaat u linksaf richting wijk Merwestein. U bevindt zich nu op de Zuidstedeweg. Na het passeren van het viaduct over de Hollandse IJssel gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Binnenwal op. U gaat daarna de tweede straat rechts in, de Meerwal, en komt uit bij een parkeerterrein. Aan het eind van het parkeerterrein ziet u links het Cals College.
Let op: Betaald parkeren

Vanuit de richting Vianen en Maastricht

Vanaf rijksweg A2 (Maastricht-Utrecht) neemt u de eerste afslag over de Lekbrug (Nieuwegein-Zuid) en volgt de provincialeweg S15 in noordelijke richting: Zandveldseweg-‘s-Gravenhoutseweg-Zuidstedeweg naar de wijk Merwestein. Aan het eind van deze weg (T-splitsing) gaat u bij de verkeerslichten linksaf en bij de daarna volgende verkeerslichten rechtsaf de Binnenwal op. U gaat daarna de tweede straat rechts in, de Meerwal, en komt uit bij een parkeerterrein. Aan het eind van het parkeerterrein ziet u links het Cals College.
Let op: Betaald parkeren