Contact

Contact

Heeft u vragen of wilt u informatie over het Cals College Nieuwegein? Neem dan contact met ons op en stuur een email naar nieuwegein@cals.nl.

Vacatures bij het Cals College vindt u hier.

Met vragen over Magister kunt u mailen naar: nieuwegein@cals.nl. Graag o.v.v. voor- en achternaam kind, klas van uw kind en als het kan de inlognaam.

Voor het ziekmelden, beter melden of afwezigheid van uw kind kunt u een bericht sturen naar verzuim.ng@cals.nl.

Adres

Cals College Nieuwegein
Vreeswijksestraatweg 6 A
3432 NA Nieuwegein

Postbus 128
3430 AC Nieuwegein

Telefoon: (030) 6036604
e-mail: nieuwegein@cals.nl

Auto

Vanuit de richting Amsterdam en ’s-Gravenhage

Via rijksweg A2 (Utrecht-Maastricht) komend vanaf het verkeersplein Oudenrijn. U neemt de afslag Nieuwegein-IJsselstein-Schoonhoven. U vervolgt de weg richting Nieuwegein. U gaat via een viaduct over rijksweg A2. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor en komt u uit op de Wijkerslootweg. Aan het eind van deze weg houdt u bij de verkeerslichten rechts aan. U bevindt zich nu op de Zuidstedeweg. Na het passeren van het viaduct over de Hollandse IJssel gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Binnenwal op. U gaat daarna de tweede straat rechts in, de Meerwal, en komt uit bij een parkeerterrein. Aan het eind van het parkeerterrein ziet u links het Cals College.
Let op: Betaald parkeren

Vanuit de richting Arnhem en Utrecht

Vanaf rijksweg A12 (Utrecht-Arnhem) neemt u de afslag Nieuwegein en volgt de provincialeweg S15 (A.C. Verhoefweg). Bij de splitsing IJsselstein/Nieuwegein-Zuid gaat u linksaf richting wijk Merwestein. U bevindt zich nu op de Zuidstedeweg. Na het passeren van het viaduct over de Hollandse IJssel gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Binnenwal op. U gaat daarna de tweede straat rechts in, de Meerwal, en komt uit bij een parkeerterrein. Aan het eind van het parkeerterrein ziet u links het Cals College.
Let op: Betaald parkeren

Vanuit de richting Vianen en Maastricht

Vanaf rijksweg A2 (Maastricht-Utrecht) neemt u de eerste afslag over de Lekbrug (Nieuwegein-Zuid) en volgt de provincialeweg S15 in noordelijke richting: Zandveldseweg-‘s-Gravenhoutseweg-Zuidstedeweg naar de wijk Merwestein. Aan het eind van deze weg (T-splitsing) gaat u bij de verkeerslichten linksaf en bij de daarna volgende verkeerslichten rechtsaf de Binnenwal op. U gaat daarna de tweede straat rechts in, de Meerwal, en komt uit bij een parkeerterrein. Aan het eind van het parkeerterrein ziet u links het Cals College.
Let op: Betaald parkeren

Openbaar vervoer

Sneltram vanaf het Centraal Station te Utrecht

Vanaf het station kunt u elke tram naar Nieuwegein/IJsselstein nemen. De tram gaat overdag om de 15 minuten en in de spits om de 7 minuten. Uitstappen bij de halte Stadscentrum (City-Plaza). Van daar is het 10 minuten lopen naar het Cals College.

Looproute: bij de bioscoop steekt u de trambaan over en gaat via de schuifdeuren het winkelcentrum in. Steeds rechtdoor lopen en bij Vero Moda het winkelcentrum verlaten. Links afslaan, links aanhouden tot de rijweg (rotonde). Dan rechts aanhouden, brug over, recht doorlopen tot aan de stoplichten. Oversteken, rechtdoor lopen. U komt uit op parkeerterrein Merwestein. Aan het eind van het parkeerterrein ziet u links het Cals College.

Met de bus

Vanuit Nieuwegein stoppen bus 77 en 48 vlakbij het Cals.
Zie ook de website: www.9292ov.nl

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.