Spannende Pitch Battle tussen de teams van Cals Business College en Jong Ondernemen!

De langverwachte Pitch Battle vond plaats tussen de teams van Cals Business College (CBC) en Jong Ondernemen. Leerlingen uit havo 4 volgen het programma van het CBC en leerlingen uit vwo 5 volgen Jong Ondernemen. Deze twee programma’s bieden leerlingen de mogelijkheid om hun ondernemersvaardigheden te ontwikkelen. Tijdens de Pitch Battle presenteerden de teams hun eindproducten, resultaten en ervaringen aan een jury en een enthousiast publiek van familie en vrienden.

Met maar liefst 12 teams die streden om de overwinning, was de druk hoog tijdens de drie minuten durende pitches. Het was voor de leerlingen geen gemakkelijke taak om voor een volle zaal en een kritische jury hun verhaal te vertellen. Gelukkig overtroffen alle teams de verwachtingen en maakten ze indruk op de juryleden. Bij het CBC werden de teams Killas en Bidonbag uitgeroepen tot winnaars. Bij Jong Ondernemen gingen de prijzen naar Cutzooi en Dripple. Daarnaast werden de dames van Let’m drink uitgeroepen tot publiekslieveling. Voor allemaal een welverdiende erkenning voor hun inzet en creativiteit.

Deze Pitch Battle was een inspirerend evenement, waarbij de jonge ondernemers hun talenten lieten zien en belangrijke ervaringen opdeden. We zijn trots op alle deelnemers en feliciteren de winnende teams met hun welverdiende succes!