Cals Nieuwegein

Cals College Nieuwegein

Cals Nieuwegein is een middelbare school in Nieuwegein. Het Cals Nieuwegein helpt jou om te worden wie je bent, met een breed onderwijsaanbod in de reguliere vakken én daarnaast op het gebied van cultuur, technasium, tweetalig onderwijs en internationalisering. Wij zijn trots op onze school en op elkaar.

We bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen, met kennis en creativiteit. We praten met elkaar en gaan respectvol met elkaar om. Gewoon gelijk en samen. Het is belangrijk dat je een diploma haalt, maar minstens zo belangrijk om jezelf te leren kennen en leren omgaan met anderen en met wat er in de wereld gebeurt. We stimuleren respect voor eigen mening en levensovertuiging.

We laten ons verwonderen en we nemen onze leerlingen hierin mee. We leren je om te kijken naar jouw manier van leren. We praten samen over het leren en het stellen van doelen, zodat je je zowel emotioneel als cognitief ontwikkelt.

Op Cals Nieuwegein bieden we (tweetalig) onderwijs voor havo en vwo, gymnasium en technasium. Cals Nieuwegein is een Cultuurprofielschool en voert het predicaat Excellente School voor havo en vwo. Lees hier meer.

  

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Lees het hier!

Agenda

 • Uitreiking tto junior/CAE certificaten ex tvwo/tgym 3

  ma
  19:30
  -
  21:00
 • Presentaties CKV klas 3; expositie lesgroepen 3dsdi/3dso en 3atdi/3atdo

  di
  17:00
  -
  18:00
 • Bekijk agenda

Nieuws