Voorlichtingsmomenten

14 december | Cals Experience Box

Normaal komen leerlingen van groep 8 bij ons op bezoek om proeflessen te volgen. Helaas kan dat dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet door gaan. Als alternatief hebben we alle basisscholen een Cals Experience Box aangeboden. 38 scholen hebben deze aangevraagd. Zij ontvangen op maandag 14 december een doos met instructies en materialen voor het volgen van negen proeflessen uit alle verschillende leergebieden. Dit wordt ondersteund met instructiefilmpjes van de Cals docenten en er is mogelijkheid om live te chatten met docenten en leerlingen tussen 13.00 en 14.00 uur.

Heeft jouw school zich niet aangemeld voor de Cals Experience Box, maar wil je ook graag kennismaken met het Cals IJsselstein door middel van het volgen van proeflessen? Dan kun je je hiervoor aanmelden via de Open dag app en sturen we je een Cals Experience Box Light toe. Dan kun je daar thuis zelf mee aan de slag!

25 januari | Online informatieavond basis/kader incl. lwoo

Op maandag 25 januari is de online informatieavond basis/kader inclusief lwoo voor ouders van groep 8 leerlingen. U dient zich hiervoor aan te melden via de Open dag app.

 

27 januari | Online informatieavond Cals Lyceum: mavo, havo, atheneum

Op woensag 25 januari is de online informatieavond over Cals Lyceum: mavo,havo, atheneum.voor ouders van groep 8 leerlingen. U dient zich hiervoor aan te melden via de Open dag app.

13 februari | Online open dag

Op zaterdag 13 februari is onze online open dag. Tijdens onze online open dag nemen we je mee door de school en maken we kennis met alle verschillende vakken en mogelijkheden. En er bestaat de mogelijkheid om live te chatten met docenten en leerlingen. Zo hopen we je alle informatie te geven die je nodig hebt om een goede keus te maken. U dient zich hiervoor aan te melden via de Open dag app.