Groep 8

Zit je in groep 8 en wil je een indruk krijgen van het Cals College IJsselstein?

Het kiezen van een middelbare school is een belangrijk moment voor elke groep 8 leerling. Je neemt afscheid van een vertrouwde omgeving en van vrienden en vriendinnen die een andere keuze maken dan jij. Toch is het ook een moment om naar uit te kijken. Het is een nieuwe stap in je leven. Je leert nieuwe dingen en krijgt interessante uitdagingen bij regulieren schoolvakken, tijdens de technieklessen en het is bij ons ook mogelijk om examen te doen in het vak lichamelijke opvoeding. Je kiest voor jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw toekomst.

Wil je meer weten?

Vanwege de coronamaatregelen is met alle vo-scholen in de regio Utrecht-Zuid besloten om alle voorlichtingsactiviteiten online te laten plaatsvinden. Dat vinden wij natuurlijk erg jammer, want we hadden je graag uitgenodigd in onze prachtige school.

Omdat dit niet mogelijk is hebben we besloten om de Open dag app te gebruiken om met jullie te communiceren en je te informeren. Ook kun je je via de Open dag app inschrijven voor onze informatieavonden en open dag.

Hoe werkt het?
  1. Download de Open dag app van de appstore of Playstore.
  2. Zoek in de app op ‘Cals College’.
  3. Kies de locatie: IJsselstein.
  4. Ontdek onze school en schrijf je in voor activiteiten!

Voor al onze voorlichtingsactiviteiten dien je je in te schrijven, zodat we je de juiste informatie kunnen sturen. Zodra de aanmelding van een activiteit opengaat, ontvang je hiervan een bericht via de app.

We hopen jullie hiermee een goede indruk te geven van onze school en wensen jullie veel succes, maar ook plezier bij het maken van een keuze!