Family Tech Campus: voor leerlingen en ouders

Op dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni organiseert Sterk Techniek Onderwijs Woerden, Montfoort en IJsselstein tussen 18:00-21:00 uur doe-avonden voor de leerlingen van de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Op de TechnoHUB in Woerden worden toffe workshops aangeboden waarbij je kan samenwerken met je ouder(s).  

Diverse workshops
Maak kennis met workshops rondom metaal-, installatie- en elektrotechniek. Ervaar wat er komt kijken binnen de bouw, wonen- en interieur branche. Wat weet jij al over auto-, motor en fietstechniek? Natuurlijk komen er ook nieuwe technieken aan bod. Er zijn Smart Tech uitdagingen zoals 3D-printen, robotica en drone-techniek.

Naast de workshops die door vmbo-docenten van het Cals en het Kalsbeek College worden gegeven, zijn er ook mbo-opleiders aanwezig die je alvast meer vertellen over de vervolgopleidingen na het vmbo. Ook het bedrijfsleven is aanwezig om jullie uit te dagen. 

Aanmelden?
Je kan je aanmelden via deze link.

Zit je nog op de bassischool en wil je samen met je ouders alvast een beeld krijgen van de technische onderwijsprofielen? Ook dan ben je van harte welkom!