Cals IJsselstein

 

Cals College IJsselstein

Cals College IJsselstein is een middelbare school in IJsselstein. We richten ons op de toekomst, hechten waarde aan verbinding, respect en ontmoeting. We zien elke leerling als een uniek individu. Wil je weten wie je bent en wat het beste bij jou past? Dat ontdek je bij ons op school. We vinden het belangrijk dat wat jij leert in verbinding staat met de wereld om je heen, dat het nuttig is wat je leert, zodat je je op jouw toekomst kunt voorbereiden.

Theorie en praktijk

We hebben kennis en kunde in huis om op alle niveaus theorie en praktijkgericht onderwijs te bieden, van basis tot atheneum. Daar ligt onze kracht en daarin zijn we uniek. We hebben vier gemengde brugklassen met voldoende doorstoommogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Voor het praktijkgerichte onderwijs kun je uiteindelijk kiezen uit drie leerroutes waar je in de brugklas mee kennismaakt. Onze indeling van klassen geeft jou meer mogelijkheden en kansen. 

Duidelijk en vriendelijk

We geven les op een duidelijke en vriendelijke manier. We zijn vriendelijk tegen elkaar, maar we hebben ook duidelijke afspraken tijdens de lessen en daarbuiten. De sfeer binnen de school draagt bij aan hoe we met elkaar omgaan en daar werken we samen aan.

We willen graag dat je kijkt naar wat je allemaal wél kan. We kijken naar mogelijkheden en als je iets denkt niet te kunnen, kunnen we je helpen om het uiteindelijk toch te bereiken. We hebben interesse in elkaar en we kennen elkaar.

Zit je kind in groep 8? Kom 24 januari 2023 om 19:30 uur naar de informatieavond speciaal voor ouders!

Schrijf je hier in!

Agenda

Nieuws